Over ons

Over Ons

Amigo te Bergen op Zoom zorgt ervoor dat u de authentieke Argentijnse keuken en een overweldigende Zuid-Amerikaanse gastvrijheid zult ervaren.

Interesse in Argentijns keuken en ondernemerschap is al in de jonge jaren begonnen en zodoende is het idee om een restaurant te beginnen dan ook niet verwonderlijk.

We zijn eerst begonnen in Roosendaal en na jaren succes te hebben zijn we er mee gestopt. Maar de liefde en passie in Argentijns keuken en heersende ondernemerschap. Heeft ons doen initiatief nemen.

Van heerlijke Argentijnse en Westerse dranken, smaakvol gepresenteerde schotels van sappige en malse vlees uit Argentinië, Verse vis, gamba’s en groenten. Tevens kunt u genieten van een  enkel vegetarische gerechten en met speciale wensen houden wij graag rekening.

Laat u verleiden door de geuren van heerlijke gerechten op houtskool, luister naar rustgevende loungemuziek, geniet van onze prachtige inrichting en vergeet voor een paar uur de hectische wereld om u heen.

Het restaurant omvat een binnengedeelte aan de beganegrond en in de kelder. Deze is volledig in de Argentijnse sfeer ingericht. Tevens hebben we aan de buitenkant een terrasje waar u in de buitenlucht heerlijk kunt genieten.